Závěrečné zhodnocení

Tak už jsem nějakou dobu zpátky doma (teda, všude možně, ale už ne v Aalborgu). Uteklo to docela rychle, že?

V jedné větě bych to shrnul asi takto: ERASMUS je supr, sice se toho ve škole spíš moc nenaučíte, možná vás to občas nebude bavit (to spíš ne, ale možné to je), ale v každém případě je to velký balík zajímavých zkušeností.

Tajně doufám, že jsem si zlepšil angličtinu, ale moc nevím, jak to poznat. Ze začátku mi dělalo dost problémy se vyjadřovat, v průběhu se to výrazně zlepšilo, ale fakt nedokážu říct, jestli je to zlepšením angličtiny nebo jenom tím, že jsem o tom přestal přemýšlet. V každém případě jsem si ji dost zažil(a tedy i s chybami, které dělám).

Žití v cizí zemi je docela legrace. Nejspíš přijdete na nějaké výhody oproti ČR (zmínil bych zejména lidi a cyklostezky) a nejspíš zjistíte, že vám některé věci chybí (zde bude ve většině případů české pivo, u mě třeba kopce). Ale tak zvyknout se dá asi všude. Nijak extrémně mě ale Dánsko nenadchlo a asi nebudu mít problém se tam nevracet (obzvláště teď po návštěvě Švýcarska — Zurich je bomba, až na to, že mi Dánsko začalo zpětně připadat jako docela levná země..).

Tož tak. Nevím moc jak to lépe krátce zhodnotit. Prostě jeďte pryč a uvidíte sami:-) Děkuji občasným čtenářům tohoto blogu, doufám že se líbil. Jeho psaní mě překvapivě docela bavilo, tak je mi až trochu líto, že píšu poslední příspěvek.

Teď poslední odstavec. A tohle je poslední věta, hohoho!

Comments

comments

Comments Are Closed